Raamdecoratie en raambekleding

Uw raamdecoratie specialist in Oostende

Het mooiste aanbod raamdecoratie in Oostende

In de showroom van Interior by Cornelis bent u aan het juiste adres voor een ruime waaier aan raamdecoratie op maat, gaande van zonwering, houten lamellen tot gordijnen en dat in Oostende. Een greep uit ons merkenaanbod:

Zonwering:

 • Luxaflex
 • Rolxx
 • Wood & Washi
 • Copahome

Gordijnen (stoffen):

 • Zimmer + Rohde
 • Kvadrat
 • Christian Fischbacher
 • JAB
 • Chivasso

Gordijnen en/of zonwering: altijd een goed idee

Glaspartijen geven maximaal licht in uw interieur. Ongeacht de grootte, kunnen we die glaspartijen voor u aankleden. Hoe? Met ons uitgebreid gamma gordijnstoffen, van transparant tot volledig verduisterend. Deze stoffen worden volledig in eigen atelier met de hoogste zorg voor kwaliteit verwerkt. Of met zonwering voor uw ramen of andere technische oplossingen. Als Gallery dealer beschikken wij over de meest uitgebreide presentatie Luxaflex-producten in de regio. Onze shop-in-shop werd dan ook nog eens recent helemaal vernieuwd.

 • Eigen plaatsingsdienst voor gordijnen en zonwering
 • Eigen atelier voor productie van gordijnen
 • Inspirerende shop-in-shop

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar eender welke raamdecoratie, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. De ideale raamdecoratie, op uw maat, in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassende vloerbekleding bij uw gordijnen? Geen probleem, we halen er onze specialist vloerbekleding bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst voor de installatie van uw raamdecoratie. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis. 

Bent u op zoek naar gordijnen, zonwering of houten lamellen in Oostende? Ontdek de laatste raamdecoratie trends in onze showroom en laat u inspireren door onze adviseurs.

Interior by Cornelis is uw partner voor raamdecoratie en zonwering, in Oostende.

Ervaring die werkt
Met meer dan 40 jaar ervaring weten we perfect hoe we uw project moeten aanpakken. We weten waarop te letten, wat kan voor welk budget en wat technisch mogelijk is. We tonen u graag projecten die raakvlakken hebben met uw project.
Advies door interieurontwerpers
Kent u onze Cornelis adviseurs? Stuk voor stuk ervaren interieurvormgevers die klaar staan om u te adviseren en te inspireren. Bespreek samen met onze ontwerpers de kleuren, vormen en materialen.
Eigen plaatsingsdienst
Schilders, vloerders, behangers, vakmannen … In ons team staan de juiste mensen klaar voor de juiste job. In geen tijd maken ze van uw huis een echte thuis, geheel volgens uw wensen.
Service die ontzorgt
Zowel voor, tijdens als na de renovatie staat een vaste contactpersoon tot uw beschikking. We pakken uw eventuele zorgen meteen aan zodat u geniet van uw nieuw interieur.
Transparante facturering
Geen verrassingen achteraf. Doorheen het project bespreken wij samen met u het financiële plaatje.
Uw project van A tot Z
Bij Cornelis geen lange lijst contactpersonen en verschillende deadlines. Duidelijkheid primeert. Terwijl u op uw beide oren slaapt, waken wij over uw project. Vanaf het eerste gesprek tot en met de dienst na verkoop.

Onze merken

REFERENTIE IN DE KIJKER

Een zee van werkruimte te Zeebrugge

Cilogis, een onafhankelijke logistieke dienstverlener met 12 werknemers, zit helemaal in het nieuw. Hun workspace te Zeebrugge is een knappe combinatie geworden van een groot open werkgedeelte en gesloten functies die meer privacy vragen.

Open ruimte

Kenmerkend voor de open ruimte is het frisse lijnenspel en de nadruk op transparantie via grote glaspartijen. Door de kasten subtiel in de wanden te verwerken werd extra werkruimte gecreëerd. Interior by Cornelis zorgde voor de volledige totaalinrichting.

Bezoek onze showrooms of maak een afspraak

Kom naar onze showrooms in Oostende en laat u inspireren door alles wat u rond u ziet. Of door onze Cornelis-adviseurs, zij staan klaar met gratis advies. De 2 showrooms liggen bijna tegenover elkaar in de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende. U kan terecht in onze woonwinkel voor accessoires en meubelen. Of in onze andere winkel voor vloer-, wand- en raamdecoratie of advies over uw totaalproject. Kom gewoon eens langs, wandel door onze showrooms en maak uw huis mooier.