Rolxx: Rolgordijnen op maat

specialist Rolxx ROLGORDIJNEN in Oostende

 

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in uw interieur. Met ons uitgebreid Rolxx-gamma, kunnen wij uw ruimtes op diverse manieren aankleden. 

Geen voorstander van standaard gordijnen of zonwering? Overweeg dan zeker raambekleding van Rolxx. Rolxx rolgordijnen vormen dé aanwinst voor elke woning. Deze esthetische én functionele binnenraamdecoratie beschut u optimaal tegen overvloedige zoninval.

 

Profiteer nu van onze ROLXX actie

VAN 15 OKTOBER T.E.M. 15 NOVEMBER ontvangt u bij aankoop van Rolxx rolgordijnen een Oostendse Rest"O"Cheque*!

Voorwaarden in de winkel.

Rolxx kwaliteitsvolle rolgordijnen in Oostende

 

  • Rolxx vervaardigt haar rolgordijnen op maat van uw interieur en smaak in haar Belgisch atelier.
  • Rolxx rolgordijnen staat al 10 jaar synoniem voor strakke vormgeving, een detaillistische afwerking en hoge graad van personalisatie, ook op XXL-formaat.
  • De details maken het verschil: een grondige broncontrole, buitengewone ophangsystemen en deskundige doekcontrole zijn standaard.
  • Zowel manuele als automatische bediening mogelijk.
  • Afhankelijk van uw wensen kiest u voor transparant, translucent of verduisterend.

Keuze en finesse troef: alles past zich aan naar uw keuze: de transparantiegraad, het formaat, de kleuren van de stof. Warmtewerend en brandvertragend; bediening met ketting, afstandsbediening of domotica. Kortom: een stijlvol strak rolgordijn voor élk raam.

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar raamdecoratie, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. De ideale raambekleding in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassend parket bij uw Rolxx product? Geen probleem, we halen er onze specialist vloerbekleding bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst voor de installatie van uw raambekleding. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis. 

Ontdek de laatste trends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

Maak een afspraak met een Cornelis adviseur 

Selecteer wat voor u van toepassing is

Unlimited number of files can be uploaded to this field.
256 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, pdf.
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
256 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, pdf.

Ik ga akkoord met de privacy policy