Uw Luxaflex gallery dealer in Oostende

cornelis, specialist Luxaflex in Oostende

 

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in uw interieur. Met ons uitgebreid Luxaflex-gamma, kunnen wij uw ruimtes op diverse manieren aankleden. Als Gallery dealer beschikken wij immers over de meest uitgebreide presentatie Luxaflex-producten in de regio. 

Luxaflex op maat gemaakte raambekleding kunt u verkrijgen in zeer elegante en stijlvolle looks die perfect in uw interieur passen. Het merk heeft voor elk type kamer, interieur en ramen een gepast ontwerp. Luxaflex werkt met unieke producten zoals Duette, Plissé en Silhouette Shades, vouwgordijnen en rolgordijnen. Daarnaast worden hun terras- en serrezonwering gecombineerd met kindveilige smarthome- en koordloze bediening. Alles met de hand gemaakt.

Luxaflex kwaliteit in Oostende

Onze Luxaflex producten doen meer dan uw interieur afmaken. Ze staan in voor een uitstekende lichtregulering, isoleren ruimtes tegen warmte en koude en besparen energie. Daarnaast beschermen ze uw meubilair tegen schadelijke uv-stralen en ze absorberen zelfs geluid waardoor de akoestiek van een ruimte verbetert.

Maar dat is nog niet alles. Luxaflex staat bekend om innovatieve producten. Het is Luxaflex dat de horizontale jaloezie introduceerde. Dankzij hun fijn ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd zeer populaire raambekleding. Het merk beschikt over exclusieve collecties met fijne en praktische ontwerpen die hun gelijke niet kennen. Luxaflex beschikt bovendien over een brede waaier aan ontwerpen en kleuren.

Klop dus zeker bij Interior by Cornelis aan zodat onze Cornelis adviseurs jou gratis het geschikte Luxaflex advies kunnen geven. Verder kunt u zich laten inspireren in onze showrooms. Samen vinden we het ideale evenwicht vinden tussen privacy, licht en uitzicht.

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar raamdecoratie, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. De ideale raambekleding in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassend parket bij uw Luxaflex product? Geen probleem, we halen er onze specialist vloerbekleding bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst voor de installatie van uw raambekleding. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis. 

Ontdek de laatste trends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

REFERENTIE IN DE KIJKER

Een trendy appartement aan de zeedijk

Oriëntatie is belangrijk. Zeker als je met een gigantische troef kunt uitpakken als zicht op zee. Voor een project in Oostende herschikte en hertekende Interior by Cornelis de ruimtes om optimaal te kunnen genieten van het zeezicht.

Trendy, uitgebalanceerd appartement

Er werden muren afgebroken, aangepast en bijgeplaatst. De keuken en de leefruimte verhuisden van de achterzijde (uitkijkend op appartementsblokken) naar de voorzijde met zeezicht. Elke slaapkamer kreeg een eigen badkamer én er werd heel wat bergruimte gecreëerd. Het eindresultaat: een trendy, uitgebalanceerd appartement met perfect op elkaar afgestemde functies.