Het mooiste gordijnen aanbod in Oostende

Uw gordijnen specialist in Oostende

Op zoek naar gordijnen?

In de showroom van Interior by Cornelis te Oostende bent u aan het juiste adres voor alle soorten raamdecoratie.

Bij Cornelis vindt u alles wat uw ramen nodig hebben. Ontdek de grote keuze aan gordijnen merken in onze meubelwinkel. Een greep uit ons merkenaanbod:

 

  • Chivasso
  • Copa
  • Essente

Wat zijn de voordelen van gordijnen?

Lichtinval in huis is goed voor ons humeur. Toch kan overmatig zonlicht storend zijn of is het vaak niet aangenaam als mensen naar binnen kunnen kijken. Raamdecoratie zoals gordijnen, kan dit voorkomen. Bovendien beletten gordijnen dat koude door de ramen naar binnenkomt.

Gordijnen hebben niet enkel een nuttige functie, ze vormen vaak een eyecatcher in uw interieur.

Andere soorten raamdecoratie:

Interior by Cornelis Oostende biedt verschillende soorten raamdecoratie aan. Rolgordijnen vallen de laatste jaren steeds meer in de smaak. Deze zijn gemakkelijk in gebruik en in allerlei kleuren te verkrijgen. Ook jaloezieën vormen een populaire raamdecoratie en kunnen in verschillende kleuren en maten verkregen worden. Spring bijvoorbeeld in het oog met houten jaloezieën voor een modern interieur. En ook de klassieke gordijnstoffen zijn nog steeds niet weg te denken uit het assortiment. Bij Interior by Cornelius beschikken we over een uitgebreid gamma, van transparant tot volledig verduisterd.

Ontdek de laatste gordijndecoratie trends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar gordijnen, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. Het ideale gordijn in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassend parket bij uw gordijnen? Geen probleem, we halen er onze specialist vloerbekleding bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst voor de installatie van uw gordijnen. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis.