Verlichting

Van alle markten thuis

De mooiste verlichting in Oostende

In de woonwinkel van Interior by Cornelis zijn we van alle markten thuis. Naast meubelen, kan u bij ons ook terecht voor zetels, slaapkamer interieurs, badkamer interieurs, woonaccessoires en verlichting. Bij Cornelis koopt u niet zomaar een zitbank of een staande lamp, u investeert in uw interieur. In het interieur van uw dromen.

Van alle verlichting merken thuis

Het aanbod aan verlichting bij Cornelis in Oostende is niet enkel ruim maar vooral kwalitatief. Of wat dacht u van volgend select kransje topmerken: By Eve, Marckdael en Stephane Davidts. Wij kiezen resoluut voor tijdloze merken met subtiele trendy toetsen en een 100% focus op indoor.

De juiste verlichting zorgt voor warmte, gezelligheid en sfeer. In onze woonwinkel geven we u advies over welk type verlichting u best kiest voor iedere kamer in huis. Van klassieke plafondverlichting tot industriële lampen.

Laat u inspireren en ontdek het volledige aanbod verlichting in onze meubelwinkel in Oostende.

Merken

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Zoals u weet vindt u veel meer dan verlichting bij Interior By Cornelis. Ontdek snel meer inspirerende ideeën voor uw:

Maar hier blijft het niet bij. Is uw interieur toe aan een totale make-over? Of zoekt u een schilder voor uw woonkamer? Perfect. Ons team interieurspecialisten en vakmannen staat klaar om u te begeleiden, van vaag idee tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.