Verlichting

Van alle markten thuis

De mooiste verlichting in Oostende

In de woonwinkel van Interior by Cornelis zijn we van alle markten thuis. Naast meubelen kan u bij ons ook terecht voor zetels , slaapkamerinterieurs, badkamerinterieurs, woonaccessoires en verlichting. Bent u op zoek naar verlichting, dan kunt u altijd een beroep doen op onze inhouse adviseurs. Bij Interior by Cornelis koopt u namelijk niet zomaar een zitbank of een staande lamp, maar investeert u in het interieur van uw dromen.

Van alle verlichting merken thuis

Bij Cornelis in Oostende hebben we veel verlichtingsmerken in huis, met een ruim, kwalitatief aanbod. Stokpaardjes zijn ongetwijfeld ons assortiment Charrell verlichting en By Eve verlichting, maar evengoed vindt u hier andere topmerken zoals Marckdael en Stephane Davidts. Wij kiezen resoluut voor tijdloze merken met subtiele trendy toetsen en leggen ons volledig toe op indoorverlichting. Hiermee onderscheiden we ons van andere verlichtingswinkels in de sector. Of u nu op zoek bent naar een staande lamp, een designlamp of een simpel nachtlampje, bij Interior by Cornelis vindt u het allemaal.

De juiste verlichting schept warmte, gezelligheid en sfeer. In onze woonwinkel adviseren we u dan ook graag over welk type verlichting u het best kiest voor iedere kamer in huis, van klassieke plafondverlichting tot industriƫle lampen.

Laat u inspireren en ontdek ons volledige aanbod verlichting in onze meubelwinkel in Oostende.

Merken 

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Zoals u weet vindt u veel meer dan verlichting bij Interior By Cornelis. Ontdek snel meer inspirerende ideeƫn voor uw:

Maar hier blijft het niet bij. Is uw interieur toe aan een totale make-over? Of zoekt u een schilder voor uw woonkamer? Perfect. Ons team interieurspecialisten en vakmannen staat klaar om u te begeleiden, van vaag idee tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.

Laad meer