Zonwering Oostende

Op zoek naar een kwaliteitsvolle zonwering die ook stijl brengt in huis? Interior by Cornelis heeft een zeer ruim aanbod aan op maat gemaakte raamdecoratie, van zonwering tot gordijnenWees welkom in onze showroom in Oostende om onze collecties te komen bezichtigen.

 

Uw Luxaflex expert

Onze winkel beschikt over een ruim aantal merken, waaronder Luxaflex en Rolxx. Het merk Luxaflex biedt verschillende soorten gordijnen zoals plissé, duette, vouwgordijnen en rolgordijnen. De producten zijn verkrijgbaar in mooie, eigentijdse designs in kwaliteitsvolle stoffen en worden met de hand gemaakt. Onze Cornelis adviseurs staan u met plezier bij met hun deskundige raad over het merk.

Advies en gordijnen op maat

Kan u niet kiezen tussen houten lamellen, horizontale/verticale jaloezieën, shutters, rolgordijnen of vouwgordijnen? Interior by Cornelis helpt u de juiste beslissing te maken met professioneel advies. U ontdekt ons uitgebreide gamma aan gordijnstoffen in de showroom te Oostende. Interior by Cornelis beschikt over een atelier waar alle stoffen op maat worden gemaakt, met de grootste zorg en oog voor kwaliteit.

Nadat u in de showroom bent lang geweest en uw keuze hebt gemaakt komen onze specialisten bij u ter plaatse om op te meten. Interior by Cornelis beschikt over een eigen plaatsingsdienst met een team van professionele werkmannen die uw gekozen gordijnen en- of zonwering komen zorgvuldig komen installeren.

 

Raamdecoratie in stijl

Met ons uitgebreide gamma raamdecoratie op maat kan u alle kanten uit. Welke stijl u ook kiest: van modern tot klassiek, van minimalistisch tot landelijk, de raambekleding van Interior by Cornelis zorgt voor de juiste sfeer. In ons atelier creëren we de gordijnen van uw keuze met zonwerende stoffen die de perfecte hoeveelheid licht doorlaten voor uw interieur. Maak uw afspraak in onze showroom.