Uw Quick-Step leverancier in Oostende

Cornelis, specialist Quick-Step in Oostende

 

Quick-Step staat voor kwaliteitsvolle vinyl, parket en laminaatvloeren. Elke ruimte in uw woning stelt specifieke eisen aan uw vloer. Quick-Step legt een sterke focus op design en kwaliteit en streeft naar innovatie. Zo introduceerden ze ReadyFit, een vloer op maat gezaagd die u enkel nog in elkaar hoeft te klikken.

En dankzij hun innovatieve, waterafstotende hydroseal coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echte waterbestendige laminaatvloeren ter wereld. U hebt keuze uit maar liefst 110 soorten waterbestendige laminaatvloeren.

Quick-Step kwaliteit te Oostende

Quick-Step houdt zijn producten niet alleen stijlvol en sterk, ze mikken ook op duurzame kwaliteit en doen er alles aan om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Quick-Step laminaat vloeren zijn volledig gemaakt van overschotten uit de bosbouw- en houtindustrie.

Quick-Step beschikt over droomvloeren die zowel sterk, zacht, warm en vlekkenbestendig zijn. Daarnaast kunnen alle Quick-Step vloeren gecombineerd worden met vloerverwarming en -koeling. De planken zien er niet alleen goed uit op de vloer, je kan ze ook inzetten om uw trappen mee af te werken en zo een interieur in perfecte harmonie creëren.

Bespreek met onze ontwerpers de kleuren en materialen en samen komen we tot een mooi resultaat. Vanzelfsprekend staan onze vloerders klaar om uw droomvloer te verwezenlijken.

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar een Quick-Step vloer, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. De ideale vloer in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassende gordijnen bij uw vloer? Geen probleem, we halen er onze specialist raamdecoratie bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst voor de installatie van uw vloer. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis. 

Ontdek de laatste trends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

REFERENTIE IN DE KIJKER

Een trendy appartement aan de zeedijk

Oriëntatie is belangrijk. Zeker als je met een gigantische troef kunt uitpakken als zicht op zee. Voor een project in Oostende herschikte en hertekende Interior by Cornelis de ruimtes om optimaal te kunnen genieten van het zeezicht.

Trendy, uitgebalanceerd appartement

Er werden muren afgebroken, aangepast en bijgeplaatst. De keuken en de leefruimte verhuisden van de achterzijde (uitkijkend op appartementsblokken) naar de voorzijde met zeezicht. Elke slaapkamer kreeg een eigen badkamer én er werd heel wat bergruimte gecreëerd. Het eindresultaat: een trendy, uitgebalanceerd appartement met perfect op elkaar afgestemde functies.