De mooiste collectie laminaat in Oostende

Mooiste aanbod laminaat in Oostende

Op zoek naar vloerbekleding?

In de showroom van Interior by Cornelis te Oostende bent u aan het juiste adres voor parket, vinyl en laminaat. Bij Cornelis vindt u alles wat uw vloer nodig heeft. Ontdek onze shop-in-shop vol inspiratie en maak kennis met onze laminaat collecties - inclusief ondervloeren, plinten en profielen - van Quick-Step.

Wat is laminaat?

Laminaat is uit verschillende lagen opgebouwd. Meestal bestaat laminaat als vloerbedekking uit een onderlaag melamine met daarboven een drager of High-Density Fireboard, een laag bedrukt papier (die het uitzicht bepaalt) en ten slotte een kunststof toplaag.

Waarom laminaat? Ontdek alle voordelen.

  • Waterbestendig: laminaat is geschikt voor elke ruimte: keuken, badkamer, trap, woonkamer… met de juiste ondervloer plaats je het zelfs op vloerverwarming.
  • Onderhoudsvriendelijk: dankzij de kunststof toplaag zijn laminaatvloeren makkelijk schoon te maken.
  • Veel keuze: laminaat is in vele uitvoeringen mogelijk. Ontdek de ontwerpen en designs van al onze collecties en maak jouw unieke keuze.
  • Makkelijk te installeren: laminaat leggen doe je makkelijk zelf dankzij het handige kliksysteem. Maar reken gerust op onze eigen plaatsingsdienst!
  • Echte look: laminaat is bijna niet meer te onderscheiden van parket of natuursteen. De keuze in reliëf en tinten is onuitputbaar.

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar laminaat, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. De ideale vloerbekleding, op uw maat, in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassende gordijnen bij uw vloer? Geen probleem, we halen er onze specialist wandbekleding bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst om laminaat te leggen. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis. 

Ontdek de laatste trends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

REFERENTIE IN DE KIJKER

Een zee van werkruimte te Zeebrugge

Cilogis, een onafhankelijke logistieke dienstverlener met 12 werknemers, zit helemaal in het nieuw. Hun workspace te Zeebrugge is een knappe combinatie geworden van een groot open werkgedeelte en gesloten functies die meer privacy vragen.

Open ruimte

Kenmerkend voor de open ruimte is het frisse lijnenspel en de nadruk op transparantie via grote glaspartijen. Door de kasten subtiel in de wanden te verwerken werd extra werkruimte gecreëerd. Interior by Cornelis zorgde voor de volledige totaalinrichting.