Het mooiste parket aanbod in Oostende

Uw parket specialist in Oostende

 

Op zoek naar parket?

 

In de showroom van Interior by Cornelis te Oostende bent u aan het juiste adres voor parket, vinyl én laminaat. Bij Cornelis vindt u alles wat uw vloer nodig heeft. Ontdek de grote keuze in onze inspirerende shop-in-shop.

We beschikken over een uitgebreide lijn van afgewerkte massieve, half-massieve/samengestelde parketten in houtsoorten als Franse en Europese eik, lariks, Europese en Amerikaanse olm, notelaar, afrormosia, wengé, fond de wagon, olijf, es ...

Wenst u een dambordparket, visgraat, Hongaarse punt, Engels verband? Geen probleem, we werken af in het gewenste patroon. 

Extra diensten en troeven: 

  • Houtbewerkingen zoals borsteling, oppervlakte veroudering, schaaf- en lintzaageffecten.
  • Ruime keuze aan kleuren in zowel olie- als vernisafwerking.
  • Opschuren en afwerken van uw bestaande parketvloer

 

 

Wat is parket?

Een parket vloer bestaat uit houten planken. Parket bestaat uit drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking. 

Waarom parket voor uw interieur? Ontdek alle voordelen:

  • Kwaliteit: parket is optimaal tegen slijtage bestand, dankzij verschillende lagen uv-geharde vernis, of gemodificeerde olie. 
  • Te combineren met vloerverwarming. 
  • Makkelijk te installeren: uw parketvloer klikt eenvoudig in elkaar. Het aanbrengen is een fluitje van een cent. Maar profiteer gerust van onze eigen installatiedienst! 
  • Echt hout: parket staat garant voor een warm en authentiek interieur met de natuurlijke charme van echt hout. 

 

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar een parket vloer, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. De ideale parket vloer in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassende gordijnen bij uw vloer? Geen probleem, we halen er onze specialist raamdecoratie bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst voor de installatie van uw parket vloer. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis. 

Ontdek de laatste parket trends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

REFERENTIE IN DE KIJKER

Een trendy appartement aan de zeedijk

Oriëntatie is belangrijk. Zeker als je met een gigantische troef kunt uitpakken als zicht op zee. Voor een project in Oostende herschikte en hertekende Interior by Cornelis de ruimtes om optimaal te kunnen genieten van het zeezicht.

Trendy, uitgebalanceerd appartement

Er werden muren afgebroken, aangepast en bijgeplaatst. De keuken en de leefruimte verhuisden van de achterzijde (uitkijkend op appartementsblokken) naar de voorzijde met zeezicht. Elke slaapkamer kreeg een eigen badkamer én er werd heel wat bergruimte gecreëerd. Het eindresultaat: een trendy, uitgebalanceerd appartement met perfect op elkaar afgestemde functies.