De mooiste vinyl collectie in Oostende

Uw specialist vinyl vloeren in Oostende

Op zoek naar vloerbekleding?

In de showroom van Interior by Cornelis te Oostende bent u aan het juiste adres voor vinyl, laminaat én parket. Bij Cornelis vindt u alles wat uw vloer nodig heeft. Ontdek de grote keuze aan vinyl collecties in onze inspirerende shop-in-shop. Een greep uit ons merkenaanbod:

 

  • Moduleo, Moduleo Layred en Moduleo Moods
  • Forbo: Allura (luxueuze vinyl), Surestep (anti-slip vinyl), Complete step (trapbekleding), Sarlon (akoestische vinyl), Novilon (cushion vinyl) en Eternal (heterogeen vinyl)
  • 2tec2: geweven vinyl
  • Bolon: geweven vinyl
  • Tarkett: luxe vinyltegels + heterogene en homogene vinyl

Waarom vinyl voor uw interieur? Ontdek alle voordelen:

 

  • Onderhoudsvriendelijk: vinyl is vochtbestendig, olie- en vetafstotend en makkelijk te onderhouden met emmer en dweil.
  • Uitstekende prijs/kwaliteit: met vinyl heb je een super degelijke vloer voor een vriendelijke prijs.
  • Veel keuze: vinyl is in vele uitvoeringen mogelijk. Ontdek de ontwerpen en designs van al onze merken en maak jouw unieke keuze.
  • Makkelijk te installeren: handige harry’s leggen een vinyl vloer makkelijk zelf. Maar reken gerust op onze eigen plaatsingsdienst!
  • Praktisch: een vinylvloer is naast warm, zacht en comfortabel ook geluiddempend.

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar een vinyl vloer, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. De ideale vinyl vloer in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassende gordijnen bij uw vloer? Geen probleem, we halen er onze specialist raamdecoratie bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen plaatsingsdienst voor de installatie van uw vinyl vloer. Ook hier hebben we voor elk product de juiste vakmannen in huis. 

Ontdek de laatste vinyl trends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

REFERENTIE IN DE KIJKER

Een zee van werkruimte te Zeebrugge

Cilogis, een onafhankelijke logistieke dienstverlener met 12 werknemers, zit helemaal in het nieuw. Hun workspace te Zeebrugge is een knappe combinatie geworden van een groot open werkgedeelte en gesloten functies die meer privacy vragen.

Open ruimte

Kenmerkend voor de open ruimte is het frisse lijnenspel en de nadruk op transparantie via grote glaspartijen. Door de kasten subtiel in de wanden te verwerken werd extra werkruimte gecreëerd. Interior by Cornelis zorgde voor de volledige totaalinrichting.