Forbo

Ontdek de duurzame en stijlvolle vloerbekleding van Forbo

Op zoek naar de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid? Dan is Forbo iets voor u!

Deze vloerbekleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en is geschikt voor verschillende omgevingen. Forbo hecht veel waarde aan duurzaamheid. 23% van de vloerbekleding is gemaakt van gerecycleerde materialen, zoals Marmoleum. Ook verkopen ze vinylvloeren die volledig lijmvrij kunnen worden geplaatst. Een vloerbekleding van Forbo is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Zo kunt u erop vertrouwen dat u een verantwoorde keuze maakt voor uw interieur en voor het milieu.

Wat zijn de voordelen van een Forbo vloerbekleding?

  • Duurzaam: goed bestand tegen slijtage, krassen en vlekken
  • Milieuvriendelijk: gemaakt uit gerecycleerde materialen
  • Stijlvol: verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Geluidsabsorberend
  • Geschikt voor verschillende toepassingen: van woningen tot kantoren, winkels en openbare gebouwen

In onze showroom in Oostende kan u de verschillende texturen, kleuren en patronen van onze vloeren zelf zien en voelen. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en vind de vloer die het beste past bij uw interieur!

Bij ons vindt u alles voor de vloer

Op zoek naar de juiste bekleding van uw vloer? Bij Interior by Cornelis vindt u alles wat uw vloer nodig heeft. Ontdek in onze showroom de laatste trends qua vloerbekleding en laat u inspireren door onze adviseurs. U twijfelt tussen parket, laminaat, tapijt of vinyl? Onze Cornelis-adviseurs helpen u graag op weg. Heeft u een vloerbekleding gekozen? Dan komt ons team ter plekke om ze eigenhandig bij u thuis te plaatsen.