Realisatie Knokke

Hoe een totaal renovatie met hoge emotionele waarde realiseren? Voor een tweede verblijf in Knokke deden we dit met de nodige aandacht en begeleiding. Het onderhanden genomen appartement was oorspronkelijk van een dierbaar familielid, waardoor afstand nemen van het meubilair voor onze klanten moeilijk lag. 

Doorheen het volledige proces werd de klant van A tot Z begeleid en toonden we verschillende mogelijkheden, steeds met respect voor de vereisten. Van het opstellen van een plan, de kleur- en materiaalkeuzes voor de vloer-, wand- en raamdecoratie, tot sanitair en de inrichting van het appartement (los meubilair & decoratie) stond ons interieurteam hen met raad en daad bij. Om de klant alle gemaakte keuzes makkelijker te laten visualiseren en een zicht te geven op het uiteindelijke resultaat, bood een 3D ontwerp een heldere oplossing. Dit gaf ons sneller het vertrouwen om onze visie uit te werken. 

De belangrijkste vereiste was een gevoel van open- en eenheid over het volledige appartement door te trekken. Met minimale ingrepen hebben we een tweede badkamer en een open keuken met wijnkoeler gecreëerd. Dit maakte het mogelijk om meer dan 4 personen comfortabel in het appartement te laten verblijven. In het tv-meubel werd een compact bureel geïntegreerd. 

Ben jij benieuwd naar wat ons team voor u kan betekenen? Neem dan gerust verblijvend contact met ons op.