Over ons

Patrick Cornelis

PATRICK CORNELIS

Welkom bij Interior by Cornelis

Zit interieur in onze genen? Je zou het bijna denken. Want inmiddels is ook de derde generatie Cornelis in ons familiebedrijf gestapt. En dat is goed nieuws voor jou. Onze familiewaarden bepalen immers onze service. Correct handelen, duurzaam ondernemerschap en eerlijk advies zijn al meer dan 40 jaar onze leidraad. Ze zijn de kern van ons charter, het Cornelis-charter. 

Uiteraard mag je daar ook een passie voor vormgeving en interieur aan toevoegen. Een aangeboren instinct voor al wat mooi is, verzekert je de mooiste collecties in onze showrooms.  En daarbij staan we garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast staan wij altijd klaar met interieuradvies op maat. Spreek één van onze Cornelis-adviseurs aan in de showroom. Ze zetten je graag op weg naar een stijlvol interieur. Of het nu gaat om een accent in je woning, een kleine verandering of een complete herinrichting. Onze gemotiveerde interieurontwerpers staan voor je klaar, dat maakt onze interieurwinkel en showroom in Oostende zo uniek. 

Ik nodig je dan ook uit om onze showrooms te bezoeken. Iedereen die bij ons over de vloer komt, heten we graag welkom in de familie. 

Patrick Cornelis

 

Cornelis, een beknopte geschiedenis

•    1952: Oscar Cornelis start in de Nieuwpoortsesteenweg 280 in Mariakerke onder de naam "Cornelis". Hij verkocht er verf, behang en onderhoudsproducten. Door de snelle groei kocht Oscar een naburig gebouw. 

•    1978: Oscar Cornelis geeft de fakkel door aan zijn drie zonen. De naam verandert naar ‘Woondecoratie Cornelis’. 

•    1984: De afdeling vloerbekleding gaat naar de Nieuwpoortsesteenweg 250 – 254. Kort daarna werden ook de magazijnen uitgebreid naar de Zelliklaan 15.

•    2000: Alles komt samen in een nieuw pand op de Nieuwpoortsesteenweg 569 – 571, waar nu de winkel met vloer-, wand- en raamdecoratie is. 

•    2014: Een nieuwe uitbreiding. Dit keer met lifestylewinkel voor woonaccessoires en meubilair. De 2 winkels gaan samen verder onder de naam ‘Interior by Cornelis’. 

Tonen van stoffen

Onze aanpak

Goed luisteren

Onze ambitie? Uw interieurdromen waarmaken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat elk project, klein of groot, tot in de puntjes af te werken. Hoe gaan we te werk? Eerst en vooral vinden we het belangrijk om goed naar uw behoeftes te luisteren. Vervolgens plannen we, afhankelijk van het project (vloer-, wand-, raam- of totaaldecoratie), een huisbezoek in.

VLOER, WAND, RAAM EN TOTAALDECORATIE

Onze aanpak

Uw inbreng, uw resultaat

Op basis van uw input en wensen stellen we een offerte op. Bij een akkoord, werken onze interieurvormgevers het idee uit tot in de kleinste details, inclusief technische specificaties. We scheppen een realistisch beeld door gebruik te maken van stalen uit onze showroom die we vervolgens finetunen naar uw smaak. Eens het ontwerp vastligt, plannen we de uitvoering. Onze werfleider zorgt dat alles vlot verloopt en dat uw droom gerealiseerd wordt.

Ontmoet ons team

Ruben

Ruben

Verantwoordelijke vloerbekleding

e-mail: ruben@interiorbycornelis.be

Robby

Robby

Verantwoordelijke raamdecoratie

e-mail: robby@interiorbycornelis.be

Hanne

Hanne

Verantwoordelijke interieurontwerpen

e-mail: hanne@interiorbycornelis.be

Geert

Geert

Verantwoordelijke schilderwerken

e-mail: geert@interiorbycornelis.be

Nathalie

Nathalie

Verantwoordelijke facturatie & na-verkoop

e-mail: nathalie@interiorbycornelis.be

Pascal

Pascal

Verantwoordelijke totaalinrichting

e-mail: pascal@interiorbycornelis.be