Een trendy appartement aan de zeedijk van Oostende

Een trendy appartement aan de zeedijk van Oostende

Oriëntatie is belangrijk. Zeker als je met een gigantische troef kunt uitpakken als zicht op zee. Voor een project in Oostende herschikte en hertekende Interior by Cornelis de ruimtes om optimaal te kunnen genieten van het zeezicht. 

Er werden muren afgebroken, aangepast en bijgeplaatst. De keuken en de leefruimte verhuisden van de achterzijde (uitkijkend op appartementsblokken) naar de voorzijde met zeezicht. Elke slaapkamer kreeg een eigen badkamer én er werd heel wat bergruimte gecreëerd. Het eindresultaat: een trendy, uitgebalanceerd appartement met perfect op elkaar afgestemde functies.

Cornelis stond in voor het :

  • Afbraak en tegelwerk
  • Elektriciteit + verlichting
  • Domotica
  • Sanitair en cv
  • Wanden
  • Vaste kasten, keuken, keukentoestellen
  • Vals plafond
  • Deuren
  • Ramen
  • Vloerbekleding: parket, tegels in badkamers, plinten
  • Glaswerk binnen (douches + spiegels)
  • Schilderwerk + vlies
  • Terrasafwerking: ipé
  • Raambekleding
  • Losse meubels