Slaapkamers

Van alle markten thuis

De mooiste slaapkamer interieurs in Oostende

In de woonwinkel van Interior by Cornelis zijn we van alle markten thuis. Naast meubelen, kan u bij ons ook terecht voor zetels, slaapkamer interieurs, badkamer interieurs, woonaccessoires en verlichting. Bij Cornelis koopt u niet zomaar een zitbank of een staande lamp, u investeert in uw interieur. In het interieur van uw dromen.

Beddengoed

Van alle slaapkamer merken thuis

Het slaapkamer interieuraanbod bij Cornelis in Oostende is niet enkel ruim maar vooral kwalitatief. Of wat dacht u van volgend select kransje topmerken: Boxsprings van Nox, slaapbanken van Sofabed en FrancoFerri en bedlinnen van Lysdrap, Designers Guild Essix, Vandyck en Casilin. Wij kiezen resoluut voor tijdloos karakter en subtiele trendy toetsen.

Laat u inspireren en ontdek het volledige aanbod voor uw slaapkamer interieur in onze meubelwinkel in Oostende.

Slaapcomfort primeert 

Er zijn veel factoren die de kwaliteit van jouw nachtrust beïnvloeden. En die factoren zijn voor iedereen anders. Maar 1 ding is zeker, een goede nachtrust wordt mee bepaald door de juiste matras en bedbodem. Een goed bed houdt rekening met jouw noden. Alle boxsprings van Nox worden speciaal ontwikkeld om jou een verkwikkende nachtrust te schenken. De boxsprings zorgen voor:

  • Maximale ondersteuning
  • Maximale ventilatie
  • Ongeëvenaard comfort

Merken

Benieuwd naar ons totaalpakket?

Zoals u weet vindt u veel meer dan bedden en slaapbanken bij Cornelis. Ontdek snel meer inspirerende ideeën voor uw:

Maar hier blijft het niet bij. Is uw interieur toe aan een totale make-over? Of zoekt u een schilder voor uw woonkamer? Perfect. Ons team interieurspecialisten en vakmannen staat klaar om u te begeleiden, van vaag idee tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.

Laad meer