Nox

In de woonwinkel van Interior by Cornelis vindt u niet alleen meubelen, badkameraccessoires, zetels of verlichting maar ook comfort in de slaapkamer.

Stijlvolle en comfortabele boxsprings

Nox is een Belgisch beddenmerk dat bekend staat voor zijn vakmanschap. Hun doel? Comfort en stijl hand in hand laten gaan. Daarom is Interior by Cornelis een fiere verdeler van Nox. In onze woonwinkel vindt u de Nox bedden, boxsprings, lattenbodems en matrassen. De producten worden grotendeels met de hand gemaakt waardoor kwaliteit en het oog voor detail kan worden verzekerd. De boxsprings van Nox zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en stoffen maar vooral met heel erg veel zorg.

Nox, voor het beste slaapcomfort

De boxsprings zijn een echte eyecatcher in uw slaapkamer. Ze zijn niet enkel een streling voor het oog, de Nox boxsprings bieden ook het comfort dat uw lichaam nodig heeft tijdens de nacht. Wenst u echt het allerbeste comfort? Nox heeft ook elektrisch verstelbare opties in het assortiment. Zo ervaar je zorgeloze nachten.

Breng een bezoekje aan onze woonwinkel in Oostende en geniet van professioneel advies. Zo vindt u de boxspring die aansluit bij uw wensen en noden.