Appartement renoveren aan de kust

Heeft u een tweede verblijf aan zee, maar geen tijd om uw appartement zelf te renoveren? Geen zorgen, Interior by Cornelis staat te popelen om u te helpen. Met 40 jaar ervaring weten we perfect hoe we uw van interieurinrichting een stijlvol en kwalitatief geheel kunnen maken. Maak kennis met ons aanbod aan woondecoratie, wanddecoratie, raambekleding en vloerbekleding.

Renovatie Oostende

Woonkamer en keuken renoveren

U bent van plan om de woonkamer of keuken te renoveren. Dan zit u goed bij Interior by Cornelis. Twijfelt u tussen parket, laminaat, vinyl of tapijt? Welk type wandbekleding neemt u best en hoe zit het met de raamdecoratie? Onze adviseurs helpen u graag op weg met u raad over wat past in uw woning. Vervolgens nemen wij uw project met de nodige deskundigheid onder handen. Van schilderwerken tot raamdecoratie of vloerbekleding, Cornelis staat voor u klaar met een professioneel team. Wist u dat Interior by Cornelis een eigen plaatsingsdienst heeft? Onze vakmannen brengen uw (totaal)renovatie met zorg tot een goed einde. 

 

vAN VLOERBEKLEDING TOT WOONACCESSOIRES

Wanneer uw nieuwe vloer-, wand- en raambekleding geplaatst is, is het tijd voor de afwerking. Ook voor de invulling van uw nieuwe interieur kan u bij ons terecht. Eigentijdse zetels, meubelen, verlichting  en woonaccessoires  behoren allemaal ons aanbod. Creëer een rustige sfeer in uw slaapkamer en ga voor mooie en praktische accessoires in uw badkamer.

 

Renovatie? Inspiratie genoeg bij Cornelis!

Wil u inspiratie opdoen in onze woonwinkel? Maak dan zeker een afspraak. Zo maken wij voor u tijd vrij om deskundig advies te bieden op maat. U kan terecht in onze woonwinkel in Oostende voor accessoires en meubelen. Daarnaast beschikken we over een tweede vestiging in Oostende waar we u graag adviseren over vloer-, wand- en raamdecoratie en uw interieurinrichting. Onze experten geven uw ideeën graag vorm.