Project Coussement Oostende

Totaalproject Coussement Oostende

Een gezellig, uniek samenspel van interieur en licht in huis creëren. Voor het project Coussement in Oostende vormde dit de uitdaging. Om de vraag van de klant te beantwoorden, werd de volledige benedenverdieping van deze vrijstaande woning door Interior by Cornelis onder handen genomen en kregen de leefruimte, keuken, wasruimte, berging en het toilet een complete make-over.

Bij deze grondige renovatie was voor de klant een maximaal contact met de tuin zeer belangrijk. Er werd een gezellige ontbijthoek voorzien waar de ochtendzon optimaal binnenvalt. De keuze voor een open keuken zorgt daarnaast voor een andere dynamiek in huis. De gecreëerde openheid tussen de keuken en de zitruimte laten alle functies van de woning naadloos in elkaar overlopen. Om het geheel een luchtigere uitstraling te geven werd ervoor gekozen om de zware houten balken aan het plafond te overschilderen. Door de muren en het plafond met de balken in één kleur te schilderen, voelt het geheel nog ruimer aan.

Bij Interior by Cornelis start elk totaalproject met een opmeting bij de klant. Wij luisteren naar de noden en wensen en gaan met deze informatie aan de slag. We maken een voorontwerp, vragen feedback van de klant en verfijnen elk detail tot we het beoogde resultaat verkrijgen. Indien gewenst kan er een 3D model worden gemaakt om als klant het eindresultaat visueel makkelijker te kunnen voorstellen. Gedurende de ontwerpfase wordt elk detail uitvoerig met de klant besproken om samen tot een moodboard te komen. Hierin leggen we alle stalen van de materialen en kleuren, gaande van het behang, verfmeubels, tot de vloerbekleding, etc. bij elkaar.

Benieuwd naar hoe Interior by Cornelis aan de slag gaat met uw totaalproject? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Totaalproject Coussement Oostende

Uitgevoerd door Cornelis: