Feestzaal Sparreplein Snaaskerke

Feestzaal Sparreplein Snaaskerke

Voor de herbestemming van een supermarkt tot de feestzaal Sparreplein met bijkeuken en het nodige sanitair werd aangeklopt bij Interior by Cornelis. De vraag van de klant om een nieuw, multi-inzetbaar interieur te creƫren dat voorzien is van alle moderne faciliteiten werd volledig beantwoord. De inrichting van de zaal zorgt ervoor dat tal van activiteiten en evenementen hier kunnen plaatsvinden, waarbij de flexibele zaalindeling een sterke meerwaarde vormt. Na de totaalrenovatie van Interior by Cornelis is de polyvalente zaal Sparreplein voortaan de ideale plek voor babyborrels, lezingen, business meetings, tentoonstellingen, familiefeesten, presentaties, voorstellingen, etc..

Bij Interior by Cornelis start elk totaalproject met een opmeting bij de klant. Wij luisteren naar de noden en wensen en gaan met deze informatie aan de slag. We maken een voorontwerp, vragen feedback van de klant en verfijnen elk detail tot we het beoogde resultaat verkrijgen. Indien gewenst kan er een 3D model worden gemaakt om als klant het eindresultaat visueel makkelijker te kunnen voorstellen. Gedurende de ontwerpfase wordt elk detail uitvoerig met de klant besproken om samen tot een moodboard te komen. Hierin leggen we alle stalen van de materialen en kleuren, gaande van het behang, verfmeubels, tot de vloerbekleding, etc. bij elkaar.

Benieuwd naar hoe Interior by Cornelis aan de slag gaat met uw totaalproject? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Uitgevoerd door Cornelis: