By EVE

Goede verlichting in huis maakt een groot verschil. Het marktaanbod aan lampen is groot maar de zoektocht naar passende verlichting voor uw woning is daarentegen niet eenvoudig. Afhankelijk van uw interieur kiest u voor een moderne, strakke of klassieke lamp uitgevoerd in hout, metaal of koper. Heel wat keuze dus, waardoor u soms het bos door de bomen niet meer ziet. Geen paniek, Interior by Cornelis helpt u graag verder met het vinden van de juiste verlichting.

Unieke verlichting

BY EVE is een Belgisch merk met een passie voor mondgeblazen glas en heeft al projecten uitgevoerd in voornamelijk Nederlandse steden. Nu zijn ze ook te vinden bij Interior by Cornelis in Oostende. BY EVE creëert unieke lampen die elk interieur luxe doen uitstralen en de focus ligt op vakmanschap en kwaliteit. BY EVE biedt betaalbare verlichting aan en maakt designverlichting ook bij u thuis mogelijk.

Het aanbod van BY EVE bestaat uit hanglampen, staande lampen, tafellampen, wandlampen en ledlampen. Bent u dus op zoek naar een hanglamp boven de eettafel of een staande lamp voor naast de sofa? BY EVE levert ze in verschillende vormen en kleuren.

Haal licht in huis met de lampen van BY EVE.