Ethnicraft

Ethnicraft is een Belgisch merk dat vakmanschap, luxe en design uitstraalt. Met het ruime aanbod meubelen is Ethnicraft één van de blikvangers in de woonwinkel van Interior by Cornelis in Oostende. Ethnicraft deed ook al andere projecten over de Belgische kust zoals in Knokke en Oostduinkerke. Ethnicraft vervaardigt prachtige meubels en decoratieve accessoires die elk interieur rust en warmte doet uitstralen. Al vijfentwintig jaar lang maakt Ethnicraft tijdloos meubilair uit massief hout voor iedere kamer in huis. 

Onze woonwinkel biedt tal van producten aan van Ethnicraft. Bij ons vindt u zowel tafels met bijpassende stoelen als ook kasten, salontafels en zetels.

Denkt u er over na uw woonkamer een volledige make-over te geven? Met de meubelen van Ethnicraft tovert u een woonkamer om tot een kamer van rust, luxe en design. Er is een ruim assortiment aan zetels, salontafels, bijzettafels en kasten.

Neemt u de eetkamer graag mee in de renovatie? Ook dan heeft Ethnicraft heel wat keuze in stoelen en eettafels. Verkiest u een eiken tafel of liever een tafel in teakhout?

Wat u ook kiest, met de meubelen van Ethnicraft bent u zeker van kwaliteit, design en van de complimenten die u zal krijgen over uw interieur.