De mooiste collectie Arte behang in Oostende

Uw Arte leverancier in Oostende

 

Wilt u in het oog springen met uw interieur? Ga dan zeker 's op ontdekking in het assortiment van Arte. Arte is sinds 1981 designer en fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding. Elk jaar creëert team ervaren ontwerpers nieuwe, trendbepalende collecties van superieure kwaliteit. Of zoals Arte het zegt: de ultieme verfijning in muurbekleding.

Arte wallpaper, maak uw keuze in onze showroom

Het assortiment van Arte bestaat uit verschillende merken en tientallen dessins en collecties. Het behang van Arte moet u niet enkel zien, u moet het ook voelen. Kom daarom naar onze showroom, kies uw stof, kies uw kleur en neem uw favoriete Arte-stalen mee naar huis. 

Enkele Arte toppers:

  • Arte Moooi
  • Arte Monsoon
  • Arte Avalon
  • Arte Selva
  • Arte Focus

Geniet van onze unieke manier van werken

Bij Interior by Cornelis koopt u niet zomaar Arte wallpaper, u ontvangt een totaalpakket. De meeste klanten komen met een vaag idee en veel vragen. Bij Cornelis Oostende vullen we die graag voor u in. Door met u in gesprek te gaan, komen we te weten wat uw wensen zijn. Ons doel is een perfecte match tussen u en het eindresultaat. Het ideale behang, in de gewenste kleur en binnen uw stijl.

Binnen elke productcategorie werken we met productspecialisten. Wil je bijpassende gordijnen bij uw wand? Geen probleem, we halen er onze specialist raamdecoratie bij. Na het interieuradvies in onze showroom komen we bij u ter plaatse opmeten. Als alles tot in de puntjes vastligt, kan u rekenen op onze eigen vakmannen voor de uitvoering van de behangwerken. 

Ontdek de laatste behang en interieurtrends in onze showroom te Oostende en laat u inspireren door onze adviseurs.

Win €1000 terug op uw Arté aankoop!*

Wij willen onze klanten graag belonen. En daarom maakt iedere klant die tussen 15 mei en 15 juni 2021 behang aankoopt van Arté bij Interior By Cornelis automatisch kans op een terugbetaling van € 1000 op het aankoopbedrag. Als dat geen cadeau is!

Kom dus langs in de winkel en kies samen met onze Cornelisadviseur het perfecte behang uit voor je woning. Op 1 juni maken wij onze winnaar bekend via social media. We contacteren de winnaar ook persoonlijk.