Culti Milano

Culti Milano werd opgericht door Alessandro Agrati in 1990. Hij had het idee om zijn omgeving een karakter te geven met geur. Dat is een gedachte waar Interior by Cornelis zich bij aansluit.

Een geur voor elk interieur

CULTI is veel meer dan geurstokjes, geurkaarsen en sprays. "CULTI biedt iedereen de mogelijkheid om zijn eigen geur te kiezen, die je zal vergezellen in huis en in het leven", aldus Culti Milano.

CULTI heeft een aanbod van parfumerie zoals geurstokjes, sprays, geurkaarsen en persoonlijke verzorging in meerdere Belgische verkooppunten, waaronder Interior by Cornelis in Oostende. Parfumerie brengt sfeer, gezelligheid en luxe in uw woning. Een frisse geur in huis kan uw humeur positief beïnvloeden, u tot rust brengen of u laten wegdromen in gedachten.

Thuiskomen met de geuren van CULTI

Bij Interior by Cornelis in Oostende vliegen de geurstokjes van CULTI over de toonbank. De geuren ruiken zo lekker dat u ze niet in het rek kan laten staan. Ze toveren uw woning om in een warme, gezellige en sfeervolle thuis. Dankzij CULTI is thuiskomen een moment van rust.