Claudi

Claudi is een Nederlands merk dat exclusieve en luxueuze kussens ontwerpt en produceert. Naast kussens biedt Claudi ook plaids, poefs, bedding en bedspreien aan. Claudi levert prachtige kussens met verschillende stoffen en leuke structuren. Dat zorgt ervoor dat uw interieur helemaal opfleurt en dat tikkeltje extra klasse uitstraalt.

Inspirerende collecties kussens & plaids

Tweemaal per jaar levert Claudi een nieuwe collectie kussens en plaids die verkrijgbaar zijn bij Interior by Cornelis in Oostende. Dankzij de samenwerking tussen Claudi en diverse stoffenleveranciers zijn de ontwerpen steeds fris en inspirerend. Het unieke en karaktervolle ontwerp van de kussens en plaids valt bij heel wat klanten in de smaak. De kussens van Claudi zijn kleine pronkstukjes in de woonwinkel van Interior by Cornelis.

Heeft uw woonkamer nood aan een frisse wind? Wisselt u tussen de seizoenen graag af van kleur in uw interieur? Dan zit u goed met Claudi! Ontdek het aanbod in de woonwinkel van Interior by Cornelis in Oostende en laat u inspireren door het ruime aanbod kussens en plaids van Claudi.