Aquanova

Laat uw badkamer rust, comfort en ontspanning uitstralen met het brede Aquanova assortiment van textiel- en badkameraccessoires. Interior by Cornelis heeft het assortiment van Aquanova opgenomen in hun woonwinkel gevestigd in Oostende. De Aquanova collectie bevat badmatten, handdoeken, badjassen, wasmanden en accessoires.

Stijlvolle badkameraccessoires

De handdoeken van Aquanova zijn heerlijk dik en zijdezacht met een prachtige glans. Dit komt door het gewicht van Egyptisch katoen, wat vaak wordt omschreven als de beste katoensoort ter wereld. De badhanddoeken, de washandjes en de gastendoekjes zijn heerlijk zacht, extra sterk en extreem slijtvast. De handdoeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en passen daarom ook in uw interieur. Interior by Cornelis heeft meerdere collecties beschikbaar in de winkel. Hierdoor maakt u van uw badkamer of toiletruimte een stijlvolle plek in huis.

Ook de badmatten, wasmanden, zeepdispensers en andere accessoires van Aquanova zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. Aquanova staat al jaren bekend om hun uitgebreide collectie badmatten en toiletmatten. U vindt deze badmatten en toiletmatten terug in verschillende kleuren en structuren. Ze zijn allemaal handgemaakt en bestaan uit 100% katoen. De badmatten van Aquanova stralen luxe uit en geven jouw interieur dat tikkeltje extra stijl.

Een georganiseerde badkamer

Met de producten van Aquanova brengt u structuur in uw badkamer. Het productenaanbod van Aquanova omvat badkamerorganizers en tal van opbergmandjes. Kledij en handdoeken worden voortaan niet meer op de grond gegooid maar worden opgehangen aan een ladder of kledinghouder. Aquanova biedt ook staande toilethouders, zo hoeft u geen gaten te boren in de badkamermuren. Daarnaast heeft Aquanova bankjes die zowel praktisch als esthetisch in de badkamer van pas komen.

Breng een bezoekje aan onze woonwinkel in Oostende en ervaar zelf de kwaliteit en het design van het Aquanova-aanbod.